INGE ROCK@2x
Life Coach Worden

LIFE COACH WORDEN!
DOWNLOAD JE COACHING STARTERSGIDS

  • - Is life coaching iets voor mij?

  • - Hoe begin ik aan een coaching opleiding?

  • - Wanneer ben ik klaar om te coachen?

  • - Hoeveel kost om coaching praktijk te starten?

 
Mijn doel is:

WAAROM ZOU JIJ LIFE COACH WORDEN?

Als ik terugkijk op de afgelopen 14 jaar, sinds ik mijn coaching-reis begon, heb ik duizenden mensen ten goede zien veranderen. Ik kan niet eens het gevoel beschrijven dat je als coach hebt als je hoort: "Dankjewel, je hebt mijn leven veranderd."

Jij zou ook die persoon kunnen zijn. Life coaching gaat over dienstbaarheid, zodat de persoon die voor je zit een beter mens kan worden. Hun succes is jouw beloning en plezier.

Als je geïnspireerd bent door het idee om levens te veranderen en een blijvende impact te maken door anderen te helpen, zal COACHING STARTERSGIDS je helpen duidelijkheid te krijgen over waar je voor moet zorgen, als je begint.

Stage mockup