HOE ANDERE RESULTATEN CREËREN, ZONDER IN OUDE GEWOONTES TE VERVALLEN

In deze video van 45 minuten (met oefeningen), toon ik hoe resultaten kunnen veranderen.

De sleutel tot blijvende verandering is positieve attitude. Het bestaat uit de volgende vier elementen:

  • Alles begint met de gedachten
  • Gedachten creëren gevoelens
  • Gevoelens bepalen actie (wat iemand doet)
  • Actie bepaalt resultaten

Als gedachten niet positief zijn, zullen gevoelens, acties en resultaten nooit positief zijn.

Ziehier hoe dit te veranderen.

Beluister GRATIS deze unieke webinar

Mijn doel is:

Wat vertellen de Academy leden zelf?

De Inge Rock Academy heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om te beseffen dat de oplossing reeds in het individu zit, die dit enkel nog niet ziet, en dat door de juiste technieken, kennis, inzicht, empathie en intuïtie van de coach of leidinggevende, de andere persoon tot inzichten komt, oplossingen ziet, het potentieel in zichzelf ontdekt, stappen zet. 

 
De Academy heeft mij doen inzien hoe belangrijk de kwaliteit van 'ons denken' is, omdat onze gedachten onze resultaten bepalen, opnieuw en opnieuw!
Je wordt inderdaad wat je denkt en dit is een proces dat nooit meer stopt.

Petra Alders

Ik vind de kwaliteit van de Inge Rock academy TOP! Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf en in de mens. Ik leer elke keer waardevolle dingen bij, die mijn zelfontwikkeling ten goede komen. De begeleiding en de teachers zijn super! Een aanrader voor iedereen. 

 

Ik heb 1 andere cursus gevolgd waar de gsm van de teacher belangrijker leek dan wij. Dat doet de waarde van de cursus direct zakken. Bij de Inge Rock academy heb ik meer het gevoel van "thuis komen". Voor mij persoonlijk voelt dit goed. Ik leer steeds dingen bij en dat vind ik geweldig.

Dominique Cools

Ik was erg onder de indruk van de verbondenheid tussen de teachers en de deelnemers. De energie zat goed en iedereen voelde zich op zijn gemak. Een goed begin om heel veel informatie te kunnen verwerken.

 
In dit programma was de sfeer veel meer ontspannen en heb ik exact gekregen wat ik nodig had.

Natasha
De Inge Rock Academy heeft me meer inzichten gegeven betreffende bewustwording en vooral wat een invloed je ego op je leven heeft. Ik ben van nature een positief persoon maar heb nu geleerd hoe ik dit moet nog meer kan bewerkstelligen.
 
Ik heb geen andere opleiding gedaan, ik heb wel veel opgezocht ivm coaching en leiderschap, maar op de een of andere manier werd ik door deze opleiding aangetrokken en heb zonder nadenken of enige info-avond te hebben gevolgd ingetekend voor deze opleiding

Lizzy-Anne Peerlings
De kwaliteit van de opleidingen, de inhoud, het enthousiasme van de teachers is super!
 
Hier wordt je persoonlijk ook beter van! Niet enkel de content, maar ook toepasbaar in het dagelijkse leven. Echt mindblowing!
Hannes Geyskens

Al jaren was ik bezig met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Training na training leerde ik meer en beter hoe het moest. Dat dacht ik tenminste.

 
En toen kwam Inge. Een training als nooit te voren! Met heel veel swung, met passie, met eye openers. Recht door zee en vooral: recht naar de kern. Dankzij de trainingen bij Inge heb ik de stap gezet om mijn eigen coachingspraktijk te starten. Daarvoor vond ik vooral dat ik nog meer moest "bijleren". 
Eén van mijn eerste klanten vertelde me dat ze bij mij meer progressie had gemaakt dan in 7 jaar therapie. Dat is wat de manier van werken van Inge en haar team met je doet. En vooral: met je "coachees" doet. Bedankt Inge!

Rilla

Het was absoluut onbetaalbaar. De energie was zo fantastisch en zelfs verslavend, zodat ik me zelfs na de derde dag nog niet moe voelde. Ik was het meest verbaasd toen ik de antwoorden in mezelf vond. Antwoorden die er steeds hebben gezeten, maar niemand was in staat geweest de juiste vragen te stellen. Een dikke DANK JE WEL aan fantastische Inge.

Jelena
De Inge Rock Academy is heel uniek. Het is kort, krachtig & doeltreffend. Kort want je krijgt in enkele dagen tijd een basiscursus in coachen en leiderschap waar je enkel de essentie aangereikt krijgt met tal van voorbeelden. 
Doeltreffend want in die enkele dagen tijd krijg je enorm veel levensinzichten en wijsheden. Je hoeft geen professionele coach te worden als je de basiscursus volgt maar het helpt je zeker om te weten waarom je bepaalde situaties in je leven tegenkomt en hoe je daar moet op anticiperen. 
Wil je dieper graven in de wereld van coaching en leiderschap, dan kan je vervolgcursussen volgen in de Inge Rock academy. Krachtig want Inge Rock en haar team stralen dezelfde spirit uit: “power”. 
Inge is een zeer energieke persoon en les krijgen van haar en haar team is alsof men een lont onder je motivatie steekt. Eens het vuur vat, krijg je gewoon goesting om aan de slag te gaan en weet het als een microbe is. Het laat je niet meer los je wilt gewoon de beste zijn!

Fatima Larit
Het meest waardevolle onderdeel was de informatie alsook de praktische kennis die we kregen tijdens de training. Ik was echt onder de indruk van de antwoorden en concrete oplossingen, zowel voor het leven als voor business.
Als jonge ondernemer leerde ik hoe je coaching problemen benadert en mensen leidt.
Maja
Het is de beste beslissing die ik ooit maakte! Je krijgt heel veel waarde voor je geld en alles is altijd up to date en past zich aan aan de behoeften van alle mensen . Er is een enorme liefdevolle sfeer en voor vragen kan je altijd bij iedereen terecht. Een echte aanrader om de wereld mooier te maken en je dromen waar te maken! Dankzij de Inge Rock academy worden al mijn dromen waar!!
 
Andere programma's zijn onpersoonlijk , tijdelijk en met een grotere afstand tussen collega's en lesgevers.
Carolien Flecijn